Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Valatilaisuus

Valkeakoski | Valkeakosken liikuntahalli

Valkeakoskella järjestetään Panssariprikaatin 2/17 saapumiserän sotilasvala ja –vakuutus perjantaina 18.8.2017. Kaupungintalon edessä olevalla pysäköintipaikalla on sotilasvakuutus klo 12.30 ja sotilasvala klo 13.00 Apian urheilukentällä.

Paraatikatselmuksen suorittaa Panssariprikaatin komentaja eversti Kari Nisula. Ohimarssin vastaanottaa Panssariprikaatin komentaja ja kaupunginjohtaja Jukka Varonen. Soittotoiminnasta vastaa Puolustusvoimien varusmiessoittokunta. Valan ja vakuutuksen antavia alokkaita on yli kaksi sataa. Ohimarssin vastaanotto on Apiankadulla Liikuntahallin kohdalla. Marssi lähtee liikkeelle Urheilijankadulta ja päättyy Apian urheilukentällä.

Yleisölle on nähtävänä Puolustusvoimien monenlaista asekalustoa, mm. panssarivaunu. Sotilaskotisisaret myyvät tapahtumassa sotilaskotiautosta kahvia ja munkkeja. Tapahtuman pääpaikkana toimii Liikuntahallin pysäköintialue.

Tapahtumasta aiheutuu poikkeavia liikennejärjestelyjä. Usean kerrostalon asukkaat voivat seurata marssia omilta parvekkeiltaan.

Yleisölle on varattu pysäköintimahdollisuus toiselta puolen Apian virtaa: Kerhomajan kenttä, Jäähallin pysäköintialue, Valkeakosken seurakuntatalon ja kirkon välinen pysäköintialue.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 18.8. klo 11–16

Tapahtumapaikka: 

Valkeakosken liikuntahalli

Sijaintikunta: 

Valkeakoski

Käyntiosoite: 

Apiankatu 7

Postitoimipaikka: 

Valkeakoski

Tapahtuman lisätiedot: