Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Ykköspesisottelu miehet Manse PP - Ulvilan Pesä-Veikot

Tampere | Kaupin pesäpallokenttä

Manse PP:n miehet saapuvat kolmen viikon poissaolon jälkeen takaisin kotikentälleen Kauppiin mitä herkullisimmista asetelmista. Keisareilla on takana neljän vierasvoiton putki ja edessä kolmen kotiottelun huikea viikko. Vastaan keskiviikkoillassa astelee Manse PP:n kanssa samaan lisälohkoon kuuluva Ulvilan Pesä-Veikot, joka vierailee Tampereella toisen kerran tällä kaudella. Ottelua tähdittää myös salibandyn miesten- ja naisten suomenmestarijoukkue Tampereen Classic.

On paha sanoa millaisia unia ulvilalaiset näkevät, mutta joukossa lienee painajaisia ensimmäisen jakson viimeisistä vuoropareista Keisareita vastaan. Manse PP on ottanut täydet pisteet joukkueiden aiemmista kahdesta kohtaamisesta ja kummassakin ottelussa Keisarit on runnonut väkisin takaa-ajoasemasta avausjakson voittoon.

Miesten Ykköspesis on saamassa arvoisensa lopun, kun joukkueet pelaavat kiivaassa tahdissa ristiin ja rastiin. Jokainen joukkue tarvitsee nyt jokaisen tarjolla olevan voiton. Manse PP:n voittometsästys on hyvällä mallilla ja hyvä niin. Viihde ja villi pesis kutsuu niin sinua kuin kaikkia mukaan katsomoon tuomia ystäviäsi. Tervetuloa!

Miesten ykköspesisottelu
Manse PP – Ulvilan Pesä-Veikot
keskiviikkona 19.7 kello 18.00
Kaupin pesäpallostadionilla

Liput: 12 €
Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja varusmiehet: 8 €
Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

Lippu ostettavissa myös Manse PP-mobiilisovelluksella. Sovellus ladattavissa Android- ja iOS-puhelimiin

Maksuvälineenä Manse PP:n pääsylippuihin ja kausikortteihin käy Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä saldokortti (pois lukien 4 € liikuntaseteli ja Smartum mobiili)

HUOM! Classicin vaate yllä Kauppiin saapuville ilmainen kahvi ja makkara ennen ottelun alkua.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 19.7. klo 18

Tapahtumapaikka: 

Kaupin pesäpallokenttä

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Kuntokatu 4

Tapahtuman lisätiedot: