Aikuisbaletti

Tampere | Härmälän koulu

Ajatteletko, että baletti on vain kevyiden tyttöjen harrastus? Ei ole! Lapsuuden balettiunelmia voi toteuttaa myös aikuisena, minkä kokoisena ja näköisenä tahansa sukupuolesta riippumatta.
Aikuisbaletti on balettia aikuisten ehdoin. Tanssitunneilla pääsee nauttimaan klassisesta musiikista, keveyden illuusiosta ja liikkeiden kauneudesta. Ryhti, liikkuvuus, vartalonhallinta ja lihaskunto kehittyvät kuin huomaamatta. Aikuisbalettitunneilla harjoitellaan klassisen baletin perusasentoja ja -liikkeitä erilaisten tanko- ja keskilattiaharjoitusten avulla. Pääasiassa ovat oman kehon kuunteleminen ja kehittäminen. Baletti vaatii keskittymistä, mutta on samalla myös oiva keino rauhoittua ja parantaa keskittymiskykyä.

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 13.1.2018–12.5.2018

  • la klo 10.15–11.15

Tapahtumapaikka: 

Härmälän koulu

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Nuolialantie 47

Postinumero: 

33900

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Lippujen hinnat: 

Kausikortti 90€ / kausi (oikeuttaa osallistumisen kaikille aikuisten tunneille kevätkauden ajan, ei sis. Rytmix® koreografia tai erillisiä kursseja) Kausikortti koululaiset 15-17v., opiskelijat & eläkeläiset 80€ / kausi (korttia lunastettaessa esitettävä voimassa oleva opiskelija-/eläkeläiskortti) 10 x kortti 55€ - (oikeuttaa osallistumisen kaikille aikuisten tunneille syksyn 2017 ja kevään 2018 ajan, ei sis. Rytmix® koreografia ja erilliset kurssit) Kertamaksu 7€

Järjestäjä: 

Rantaperkiön Isku