Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Stand up -HELENIUS, MACDONALD, PETTERSSON

Tampere | TTT-Klubi

Tervetuloa Tampereen tyylikkäimmälle stand up -klubille!

Anders Helenius
Anders on suomenruotsalainen, neljän lapsen tarkkanäköinen isä. Mies havainnoin poikkeuksellisen taidokkaasti omaa elämäänsä ja sitä ympäröivää yhteiskuntaa. Havainnoista hän veistelee sopivan kieroa komiikka niin stand up -lavoille kuin Noin viikon uutisiinkin. Andersin sydän on stand up -komiikassa ja hän toimittaa sitä yleisölleen samasta paikasta.

Jamie MacDonald
Jamie MacDonald on rohkea koomikko, joka ei salaa mitään. Jamie on valmis avaamaan elämänsä ilot ja traumat yleisön edessä ravistellen samalla yleisön puntaroimaan omia käsityksiään, ajatuksiaan ja ennakkoluulojaan. Niinpä hän onkin yksi kiinnostavimmista ja terävimmistä koomikoista Suomessa. Kanadasta Suomeen 15 vuotta sitten muuttanut Jamie nappaa yleisön tiukkaan pihtiotteeseen eikä päästä irti ennen kuin vedet valuvat silmistä ja poskilihakset kramppaavat.

Robert Pettersson
Robert Pettersson muistetaan Naurun tasapaino -sarjasta, jossa mies erottui lakonisella ja viiltävällä tyylillään. Roope sanoo ääneen asioita, joita kukaan muu ei kehtaisi, mutta jolle kukaan ei voi olla nauramatta. Mies on suomalaisen mustaakin mustemman komiikan kruunaamaton kuningas. Roopen sivallukset saattavat hyvinkin jäädä pyörimään tajuntaan pitkiksikin ajoiksi ja joillekin jutuille saattaa huomata naurahtavansa vielä viikkojenkin jälkeen.

Show klo 19, ovet klo 18.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 20.4. klo 19

Tapahtumapaikka: 

TTT-Klubi

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Hallituskatu 19

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

lipunmyynti 03 2178 222, ryhmämyynti 03 2178 333

Lippujen hinnat: 

25€

Lipunmyyjät: 

Puhelinnumero: 

03-2178 222

Järjestäjä: 

Tampereen Työväen Teatteri