Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Yrttejä ja ulkoilua!

Tampere | Niihaman maja

Luonto-Liiton Hämeen piiri ja Suomen Luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan piiri esittelevät Luonnon päivänä 20.5 Niihaman majalla toimintaansa. Luvassa on lisäksi villivihannesten maistelua, haistelua ja tunnistusta. Järjestämme kaksi opastettua yrttiretkeä tämän luontohelmen antimien äärelle. Saat vinkkejä yrttien hyödyntämiseen, jatkokäyttöön ja lisäksi voit kerätä yrttejä mukaan kotiinviemiseksi. Lähdöt noin puolentunninmittaisille retkille Niihaman majalta. Yrttien maailmaan tutustuttaa luonto- ja eräoppaaksi valmistuva Jenni Rönkkö.

Varustautuminen:
- sään mukainen vaatetus ja hyvät kengät
- keräilyä varten paperipusseja, kori/ astia.

Lähdöt yrttiretkille ovat klo 11:30 ja 12:30. Ei erillistä ilmottautumista. Kokoontuminen Suomen Luonnonsuojeluliiton ständillä Niihaman majalla.

Niihaman majan kahvilasta löydät suolaista ja makeaa suupalaa. Majan pihalla on grillikatos sekä rannan läheisyydessä tunnelmallinen nuotiopaikka, jossa voit nauttia omia nuotioeväitäsi.
Julkisilla kuljettaessa lähin bussipysäkki on Teiskontien ja Irjalankadun risteyksessä. Siitä kulkevat linjat 1, 8, 28, 42, 43 ja 90. Pysäkiltä on matkaa Niihaman Majalle noin kaksi kilometriä.

Tervetuloa metsäilemään!

* * * * * * * * * * * * * * * * *

"Kauppi-Niihama on Tamperelaisten suosima ulkoilukohde ja yksi Suomen Luonnonsuojeluliiton 100 luontohelmeä-kampanjan kohteista. Lisätietoa Kauppi-Niihaman luontohelmestä: http://100luontohelmea.fi/helmi/kauppi-niihama"

Tapahtuma-ajat: 

  • la 20.5. klo 11–14

Tapahtumapaikka: 

Niihaman maja

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Pikku-Niihamantie 80

Postinumero: 

33560

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: