Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Tulevaisuuden työelämä - mitä se tarjoaa ja vaatii? -seminaari

Tampere | Pääkirjasto Metso

Kaikkien aikojen ensimmäinen Mothers in Business ry:n jäsenseminaari valtaa Metson alakerran. Aiheena on kaikkia kovasti mietityttävä Tulevaisuuden työelämä. Onko se kiihtyvää muutosta, joka vaatii kaikilta jatkuvaa uusien taitojen oppimista? Miten pitää joustaa työntekijän, entä työnantajan? Tai miten pidetään erillään työ ja muu elämä vai voisivatko ne soljahtaa yhteen?

Puhumassa mm. Tieto Finlandin henkilöstöjohtaja Hanna Reijonen, Tampere-talon johtaja Paulina Ahokas sekä Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, kansanedustaja Sanna Marin (sd.). Tämän kaiken ohessa verkostoidutaan ja vaihdetaan ajatuksia.

Seminaari kustantaa osallistujille 5 euroa, joka sisältää aamukahvin ja lounaan. Ilmoittautuminen päättyy 10.5. Mukana tulevista lapsista kysytään erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. Huomaathan, että Fb-tapahtumaan osallistujaksi klikkaaminen ei ole vielä virallinen ilmoittautuminen. Tervetuloa mukaan! #mibseminaari #tulevaisuudentyöelämä

Mothers in Business ry:n toiminnasta voit lukea lisää ja liittyä jäseneksi osoitteessa http://www.mothersinbusiness.fi/

Huom! Jos olet aivan tuore jäsen, otathan yhteyttä johanna.a.lahtinen@gmail.com tai elina.pahta@icloud.com, niin varmistat seminaarikutsun saannin. Yleiset tiedustelut voi osoittaa tampere@mib.fi.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 20.5. klo 9–13

Tapahtumapaikka: 

Pääkirjasto Metso

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Pirkankatu 2

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: