Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Toisenlaiset torstait: Taavi Kassila

Tampere | Teos & Tulenkantajat

MATKUSTIKO JEESUS INTIAAN?

Kirjailija Taavi Kassila kertoo meille uudesta kirjastaan Nasaretin miehen salaisuus, joka kertoo Jeesuksen ns. kadotetuista vuosista, joista Raamattu vaikenee. Kassila on saanut käsiinsä viiden eri uskonnon vanhoja käsikirjoituksia, jotka käsittelevät näitä asioita. Aiheena on Jeesuksen elämä ennen ja jälkeen ristiinnaulitsemisen. Asia on kiistanalainen, mutta kysymys kuuluu, voiko viiden uskonnon tekstit olla väärässä? Ja minkä tähden Jeesuksen elämästä ei kerrota mitään ikävuosien 13-29 välillä? Onko ne poistettu Raamatusta? Ja minkä tähden niin on tehty. Salaisuuden verho raottuu.

TAAVI KASSILA
on elokuvaohjaaja, kirjailija ja joogaopettaja, joka on tehnyt 50 TV-elokuvaa ja kirjoittanut 20 kirjaa, pääosin henkisistä aiheista. Hän asuu osan vuodesta Intiassa ja matkustaa opettajansa kanssa eri puolilla maailmaa.

Toisenlaiset torstait -luentosarjaan valitut puhujat suhtautuvat kriittisesti yleisesti hyväksyttyihin ajattelutapoihin tai jopa vastustavat niitä. Vierailijat puhuvat itse valitsemastaan aiheesta noin tunnin verran. Juonnon ja välikysymykset esittää kaupan vanha isäntä Erkki Kiviniemi. Lopuksi on varattu aikaa keskustelulle.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 12.10. klo 18–19.30

Tapahtumapaikka: 

Teos & Tulenkantajat

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Hämeenpuisto 25

Postinumero: 

33210

Postitoimipaikka: 

Tampere

Puhelinnumero: 

0453489688

Sähköposti: 

tulenkantajat@gmail.com

WWW-osoite: 

tulenkantajat.wordpress.com

Tapahtuman lisätiedot: