Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Tämä vai tuo äiti ja tytär? Kristiina ja Aino Louhen kuvakirjojen värikäs arki

Tampere | Haiharan taidekeskus
Kuvitus: Aino Louhi
Kuvitus: Aino Louhi

Keskiviikkona 19.7.2017 klo 17–18 Haiharan taidekeskuksen päärakennuksessa on harvinaislaatuinen tilaisuus päästä kuuntelemaan Kristiina Louhen ja Aino Louhen, äidin ja tyttären, haastattelua. Yleisöllä on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä.
Kuvittaja-kirjailija Kristiina Louhea ja kuvataitelija-kuvittaja Aino Louhea haastattelee lastenkirjakriitikko Päivi Heikkilä-Halttunen.

Kristiina Louhi (s. 1950) tunnetaan kirjoittamistaan ja kuvittamistaan Aino- ja Tomppa –lastenkirjasarjoista. Hän on myös kuvittanut esimerkiksi Kirsi Kunnaksen, Kaarina Helakisan ja Hannele Huovin lastenkirjoja. Kristiina Louhelle on myönnetty useita palkintoja, kuten Finlandia Junior –palkinto vuonna 2004 yhdessä Riitta Jalosen kanssa ja Pro Finlandia –mitali vuonna 2014.

Aino Louhi (s.1981) on kuvittanut Eppu Nuotion kirjoittamia Tämä vai tuo? –lastenkirjoja. Tämä vai tuo? -kirjoissa seikkailevat Fiinu ja hänen äitinsä. Aino Louhi työskentelee myös kuvataiteilijana ja on pitänyt lukuisia näyttelyitä Suomessa ja ulkomailla.

Kuvitustaiteen klassikot ja Tarinoiden puisto

Kristiina Louhen ja Aino Louhen yhteishaastattelu on osa Kuvitustaiteen klassikot ja Tarinoiden puisto –näyttelyiden oheisohjelmaa.

Haiharan Taidekeskuksen Tallissa on esillä Aino Louhen väriä ja yksityiskohtia pursuilevia originaalikuvituksia esittelevä näyttely Tämä vai tuo?

Näyttelyt ovat avoinna 30.7.2017 saakka ti–su klo 12-18.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 19.7. klo 17–18

Tapahtumapaikka: 

Haiharan taidekeskus

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Haiharankatu 30

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Katri Mononen, 0408062307, katri.m.mononen@tampere.fi

Järjestäjä: