Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Sampolan yökirjasto

Tampere | Sampolan kirjasto

Kirjaston ja työväenopiston pimeämpi puoli paljastuu Sampolan yökirjastossa ja Yöväenopistossa, kun luvassa on kummitusten ja mörköjen täyteinen ilta!

Pikkuisen pelottavampi satutunti
klo 18 kirjasto
Tule kohtaamaan lohikäärmeitä, noitia ja jättiläisiä satutunnilla, missä säikytään hetki omaa varjoa, pelastetaan kaupunki hurjalta lohikäärmeeltä, ja lopulta ystävystytään pelottavien hahmojen kanssa!

Geokätkömeeting
klo 18-19 Severi-sali
Oletko kuullut geokätköilystä tai oletko vastikään aloittanut harrastuksen? Tule tutustumaan geokätköilyn saloihin. Pääset tutustumaan hienoon harrastukseen ja tapaamaan geokätköilyn harrastajia, jotka kertovat harrastuksestaan. Esillä mm. erilaisia geokätkötoteutuksia, matkalaisia, geokolikoita sekä geokätköilytarvikkeita. Jutustelun lomassa mahdollista nauttia kupponen kahvia.

Joka kodin VR
klo 19-20 kirjaston opintolukusali
Nettivinkkauksen aluksi tehdään pikakatsaus joka kodin virtuaalitodellisuuden (VR) tekniikkoihin ja sovelluksiin, jonka jälkeen kokeillaan Google Cardboard-laseille Android-älypuhelimiin tehtyjä sovelluksia (mm. Jurassic VR, Temple Rider).

Verinen tynkä - kauhuteemainen lyhytproosapaja
klo 19-20 kirjaston neuvotteluhuone
Tule kirjoittamaan lyhyitä kauhutarinoita hyytävässä seurassa!

Kauhukirjavinkkaus
klo 20-21 kirjasto
Etsitkö pelottavaa luettavaa, oletko jo lukenut kaikki verta hyytävät tarinat? Ei hätää! Tule kuulemaan kirjastonhoitajien kauhukirjavinkit ja löydä itsellesi uutta luettavaa!

PERUTTU! Tähtitaivaan yöpuoli
klo 20-21 kirjasto

Tähtitieteen mobiilisovellukset
klo 21 kirjaston opintolukusali
Kokeillaan ilmaisia tähtitieteen mobiilisovelluksia Windows- ja Android-alustoille ja tutkimme niiden soveltuvuutta tähtitieteen harrastuksessa.

Kummituskävely Kalevankankaalle
klo 21 kirjaston aula
Kävelyretkellä tutustumme Kalevankankaan hautausmaan yöpuoleen, alueen kummitustarinoihin ja myös muutamaan vähän levollisempaan paikan asukkiin. Mitä pelkoja, toiveita ja uskomuksia hautausmaahan liittyy? Mukaan sateenvarjo, rohkeaa mieltä ja - jos haluat - hautakynttilöitä.

Shaktitanssi - tanssin joogaa
klo 21.15-22.45 Marjatta-sali
Tule rentoutumaan perjantai-illan päätteeksi! Shaktitanssi tasapainottaa ja virkistää kehon energioita ja johdattaa iloon ja itseilmaisuun. Virtaavia joogavenytyksiä, tietoista hengittämistä, ohjattua ja vapaata tanssia, rentoutuminen ja meditaatio kauniin mantramusiikin tahdissa. Salissa on patjat. Shaktitanssi sopii kaikille paitsi raskaana oleville.

Elokuva: Nosferatu
klo 22, opintolukusali
F. W. Murnaun ohjaama Nosferatu (1922) on samaan aikaan sekä saksalaisen ekspressionismin, maailmansotien välisen ajan mykkäfilmin että kauhuelokuvien klassikko. Elokuvasta löytyy kolmea kovaa v-alkuista: valoa, varjoa ja vampyyreita! Painotetusti kahta jälkimmäistä.

Aikuisten iltasatu
klo 23.30 kirjasto
Tapahtumarikkaan illan päätteeksi on syytä rauhoittua kuuntelemalla iltasatu, jotta uni tulee paremmin. Mutta kuinka hyvin sinua nukuttaa kummitustarinoiden jälkeen?

Non-stop -ohjelmaa:
Iik! - Sara Hildén -akatemialaisten pelottavaa taidetta Sampolan kirjastolla
Pelottavaa pelattavaa: Wii-konsolipelien pelaamista lasten osastolla
Piirrä painajaisesi! Piirrä yötaivas! -piirustuskilpailu: lasten osastolla
Lautapelejä illan ratoksi: valikoima kauhu -teemaisia lautapelejä lehtilukusalissa

Yökirjasto ja Yöväenopisto järjestetään klo 18-24. Vapaa pääsy.

Tervetuloa Yökirjastoon ja Yöväenopistoon - jos uskallat!

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 13.10.2017 klo 18.00–la 14.10.2017 klo 0.00

Tapahtumapaikka: 

Sampolan kirjasto

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Sammonkatu 2

Postinumero: 

33540

Postitoimipaikka: 

Tampere

Puhelinnumero: 

040 800 7815

Tapahtuman lisätiedot:

Järjestäjä: