Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Mielikahvila

Tampere | Sopimusvuori ry, Palvelukeskus Sorina

Kaipaatko toisten ihmisten seuraa, aitoa läsnäoloa ja mielekästä tekemistä torstai-iltoihin? Kiinnostaako sinua ihmisten auttaminen?

Tule Mielikahvilaan – kaikille avoimeen päihteettömään kohtaamispaikkaan ja monimuotoisen vapaaehtoistyön keskukseen. Mielikahvilan tarkoituksena on luoda hyvää mieltä ja yhteisöllisyyttä vapaamuotoisen toiminnan ja merkityksellisten kohtaamisten kautta.

Mielikahvila on Tampereen Mielenterveysseura ry:n ja Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n yhteistyössä toteuttamaa ehkäisevää mielenterveys- ja päihdetyötä. Ehkäisevä työ on suunnattu kaikille ihmisille.

Mielikahvilan monimuotoinen vapaaehtoistyö mahdollistaa sekä auttamisen että autetuksi tulemisen, mutta ei ole hoitotyötä. Ajatuksena on, että jokainen voi tukea vertaisena toinen toistaan, olla ihminen ihmiselle.

Tule käymään kohtaamispaikassa kuulemassa lisää toiminnasta. Kaikki toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista. Voit myös poiketa vain kahville tai esimerkiksi järjestää kohtaamispaikassa syntymäpäiväjuhlat. Tai ehkä sinulla on jokin oma idea, jonka toteuttamiseen tarvitset muita ihmisiä? Siinä tapauksessa, suuntaa Sorinkadulle, niin jutellaan asiasta.

Yhdessä olemme enemmän.

P.S. Kahvimaksu on vapaaehtoinen.

Nähdään Mielikahvilassa!

Tapahtuma-ajat: 

  • to 11.1. klo 17–21
  • to 18.1. klo 17–21
  • to 25.1. klo 17–21

Tapahtumapaikka: 

Sopimusvuori ry, Palvelukeskus Sorina

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Sorinkatu 4 C

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Puhelinnumero: 

010 526 6206

Sähköposti: 

palvelukeskus@sopimusvuori.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: