Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Tampereen Flamencoviikko: Veinte años

Tampere | Hällä-näyttämö

Tamperelaisen flamencon juhlaa – tanssia, laulua ja musiikkia. Tampereen flamencoyhdistys ry viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlaansa, jota juhlistetaan Flamencoviikolla Veinte años -juhlassa.

Veinte años tuo lavalle yhdistyksen ryhmät lasten satuflamencosta aikuisten koreografioihin, joista nähdään ainakin tangos con abaníco, solea, tientos, viuhkasevillanas ja siguiriyas. Tampereen flamencoyhdistyksen tunneilla soittava flamencokitaristi Toni Jokiniitty säestää esitykset ja siguiriyaksessa laulaa Sirkka Laitinen.

Vierailijaksi yhdistys saa ainakin Anne Riikola-Sarkkisen omalla sooloteoksellaan, ja Taljanka-yhtye esittää runoihin tehtyjä lauluja. Ohjelmassa on myös muita runoja ja tanssillisia tervehdyksiä yhdistyksessä flamencoa opiskelleilta ja harrastajaryhmiltä eri puolilta Suomea.

Tampereen flamencoyhdistys – Peña flamenca de Tampere ry perustettiin vuonna 1997 tarpeesta tuoda flamencon harrastusmahdollisuus kaikkien kiinnostuneiden ulottuville. Yhdistys tarjoaa omalla tanssisalillaan monipuolista ja tasokasta flamencotanssin, -soiton ja -laulun opetusta.

Yhdistyksen tarkoitus on tehdä flamencoa tunnetuksi Suomessa ja saada lisää harrastajia flamencon pariin. Monipuolisen kurssi- ja konserttitoimintansa lisäksi Tampereen flamencoyhdistys tunnetaan suomalaista kulttuuria ja flamencoa yhdistävistä erikoisuuksista kuten Flamencotiernapojat ja Morsiussauna.

www.tampereenflamencoyhdistys.fi
www.tampereflamenco.com

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 28.6. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Hällä-näyttämö

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Hämeenkatu 25

Postinumero: 

33200

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: