Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Ecstatic Dance Tampere

Tampere | Lentävä Matto

TANSSI ILOLLA KUIN KUKAAN EI KATSOISI

Ecstatic Dance on maailmanlaajuinen tanssitapahtuma, jossa musiikin annetaan liikuttaa kehoa ja saat luvan liikkua ja tanssia JUURI NIIN KUIN HALUAT. Annat musiikin viedä itsesi ja kehosi meditatiiviseen tilaan.

Rytmi ohjaa sinua erilaiseen liikkeeseen. Kuunnellen kehoasi saatat tanssia hetkittäin voimakkaasti tai vaipua rauhallisesti lepäämään lattialle. Tämä on harjoitus kuunnella ja kunnioittaa omaa kehoasi ja keskittyä luomaan liikettä ilolla itsellesi.

Intentio on sukeltaa syvemmälle omaan tanssiin. Siksi tanssimme ilman alkoholia, puhelimia ja tanssialattialla ei keskustella.

Aloitamme tanssit luomalla tanssilattiasta turvallisen tilan, jossa voit päästää irti mielen hallinnasta ja antautua musiikille. Tanssimme n. 1,5 tuntia juuri sillä tavalla kuin haluamme. Salissa on tilaa tanssia, levätä, venytellä, tehdä juuri niin kuin kehosi pyytää. Lopetamme tanssit loppurentoutukseen ja rinkiin, jossa voit halutessasi jakaa omia kokemuksiasi.

Musiikin on luonut kansainvälinen DJ Mikki MU from Ecstatic Dance Movement.

Tanssit järjestää kansainväliset hyvinvointivalmentajat Sini-Maria Limnell & Antti Leponiemi, jotka ovat ihastuneet Ecstatic Dance tansseihin maailmalla.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 27.5. klo 19.30–21.30

Tapahtumapaikka: 

Lentävä Matto

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Pellavatehtaankatu 8E

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: