Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Big baby - iso apina sekä muita tanssiesityksiä

Tampere | Liikelaituri

Tervetuloa elämysten saliin! Luvassa on tanssitaiteilijoden esityksiä kolmena ehtoona perätysten. Motivaatio iltamille on tanssitaiteilija Haaponiemen tammikuisen työskentelyn esittäminen ja mukavahan se on, että samassa illassa on useampi esitys. Tapahtumiin on vapaa pääsy!

Esitysten jälkeen on mahdollista jäädä jutustelemaan taiteilijoiden kanssa. Tarjolla on mehua ja keksejä. Iltojen kesto on noin 90 min.

Esitykset elävät vielä ja voi olla, että niitä tulee lisää. Muutokset on siis mahdollisia.
(Tuorein tieto löytyy https://www.facebook.com/events/203739520177172/ )

---AIKATAULU---
PE 26.1.
Big baby – iso apina
Haparoivaa tanssia – otteita prinsessan elämästä
Nelli Ojapalo (lisäinfoa tulossa)

La 27.1.
Big baby – iso apina
Tanssi-improvisaatioryhmä improvisaatio BIM!

Su 28.1.
Big baby - iso apina
Osia teoksesta FLESH//SHIVER
Essi Koivula & Johanna Karlberg (lisäinfoa tulossa)

---ESITYKSET JA ESIINTYJÄT---
Matti Haaponiemi (Big baby – iso apina)
Työskentelyni lähtökohtina on ollut ihmisen liikkeellinen kehitys vauvasta aikuiseksi sekä ihmislajin evoluutio. Teoreettisina kulmakivinä aiheisiin on toiminut tanssitaiteilija/terapeutti Irmgard Bartenieffin kehitykselliset liikemallit sekä evoluutiobiologi Daniel E. Liebermanin kirja The story of the human body. En ole halunnut takertua lähötkohtiini orjallisesti, vaan olen antanut työskentelyn näyttää, mitä siitä on kehittymässä ja mennyt sitä kohti.

Reija Tapaninen (Haparoivaa tanssia – otteita prinsessan elämästä)
Nähtävä demo on vilkaisu tutkimustuloksiin, joita on saatu tanssisalissa (sirkussalissa, siinä vieressä siis), kun esiintyjä, eli minä, on alkanut tanssimaan. Näyttämöllä tosin nähdään prinsessa (minä, mutta vähän siitä vierestä siis). Minkälaiseksi tanssiksi muotoutuu hapuilu, haparointi, itsestä eksyminen, itsensä vierestä katsominen (Onko sellainen mahdollista.. väitän että on – siis vielä, kun en ole kokeillut), miten järjestää näyttämölle jotain itsessä järjestymätöntä? Haparoivaa tanssia – otteita prinsessan elämästä on käden ojennus, huitaisu ja kumarrus sinne mikä minussa on aukeamassa, johdattamassa kohti seuraavaa teosta.

Wilma Seppälä (Osia teoksesta FLESH//SHIVER)
Liha. Värinä. / Se kulkee, polkee, palelee, / ravistelee. / Liha värisee.
Koreografia ja tanssi: Wilma Seppälä
Musiikki: Tchaikovsky ja Yma Sumac
FLESH//SHIVER oli Wilma Seppälän lopputyö Pohjois-Karjalan Ammattiopisto Outokummun nykytanssin koulutusohjelmassa. Esitys sai ensi-iltansa toukokuussa 2017 Outokummun Kiisu-teatterissa.

Matti Haaponiemi, Katriina Korhonen, Siiri Kortelainen, Alli Mattila, Veera Snellman, Ilmari Tiitinen (Tanssi-improvisaatioryhmä improvisaatio BIM!)
Tanssi-improvisaatioryhmä improvisaatio BIM! on Outokummun ammattiopistosta valmistuneiden tanssia ja äänituotantoa opiskelleiden taiteilijoiden energinen yhteenliittymä. Ryhmä kaappaa yleisön mukaan luomisprosessiinsa ja täräyttää teokset pöytään lonkalta. Luvassa on loistavia hetkiä ja varmasti vähän vaivautuneitakin hetkiä, häpeän pilkahduksia, korvia hivelevää kosketinsoitin taidetta sekä vähintään yksi pyramidi.

---KIITOKSET!---
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus on tukenut Haaponiemen taiteellista työtä myöntämällään aluekeskuspalkalla. Eläköön Sisä-Suomen tanssin aluekeskus!

Kiitos kaikille esiintyjille, jotka tätä tekee talkoohengessä rakkaudesta lajiin!

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 26.1.–28.1.

  • pe klo 19–21
  • la klo 19–21
  • su klo 19–21

Tapahtumapaikka: 

Liikelaituri

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Yliopistonkatu 58 D

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: