Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Ikivireät Näsinneulan juurella

Tampere | Särkänniemi, SuperPark ja Sara Hildénin taidemuseo

Alkuvuonna Näsinneulan juurella järjestetään kuukausittain senioreille suunnattuja Ikivireitä torstaipäiviä, jolloin senioreille on Särkänniemen alueella tarjolla elämyksiä Sara Hildénin taidemuseon, SuperParkin ja Särkänniemen yhteistyönä.
 
Ikivireät aamupäivät alkavat SuperPark Särkänniemen liikunnallisella osuudella:
klo 10–13 seniorit saavat SuperPark-lipun huomattavalla alennuksella. Lippu sisältää kaikki SuperParkin aktiviteetit, kuten polkuautoradat, liukumäet, peliareenan, palloilulajit, vaahtomuovialtaan, scootti- ja skeittiparkin sekä trampoliinit. SuperParkin ohjaajat opastavat asiakkaita välineiden turvallisessa käytössä ja ohjaavat kaiken kuntoisia asiakkaita hauskanpidossa.

Samoina päivinä alueella sijaitsevassa Sara Hildénin taidemuseossa vietetään Taidetorstaita, johon seniorit ja työttömät pääsevät puoleen hintaan. Opastettu kierros järjestetään klo 14. Tammikuun taidetorstaissa esillä on Sara Hildénin säätiön kokoelmaa esittelevä Elävä kokoelma ja helmi-maaliskuussa taidemaalari Jarmo Mäkilän takautuva näyttely.

Särkänniemessä, Näsinneulan rakennuksessa pääsee vierailemaan Akvaarion vedenalaisessa maailmassa, Planetaariossa katselemassa avaruuden ihmeitä ja Näsinneulan näkötornissa ihailemassa maisemia. Niin kertaliput kuin kaikki elämykset sisältävä Päivälippukin ovat saatavilla senioreille alennettuun hintaan.

Asiakkaat voivat osallistua kaikkiin Senioripäivän aktiviteetteihin tai valita omat suosikkinsa: liput myydään erikseen SuperParkiin, Särkänniemen kohteisiin sekä Sara Hildénin taidemuseoon. Näsinneulan rakennuksessa palvelee lounasaikaan myös Maisemaravintola Välke, josta seniorit saavat lounaan alennettuun hintaan, ja niin SuperParkista kuin Sara Hildénin taidemuseostakin löytyy kahvila.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 12.1.
  • to 16.2.
  • to 16.3.

Tapahtumapaikka: 

Särkänniemi, SuperPark ja Sara Hildénin taidemuseo

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Laiturikatu

Postinumero: 

33230

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Alennetut hinnat senioreille, suluissa normaalihinnat: SuperPark 9€ (19€), Särkänniemi Päivälippu 10€ (19,90€), Kertalippu Planetaario tai Akvaario 5€ (10,90-12,90), Näsinneula 3€ (4,90), Sara Hildénin taidemuseo 2€ (4€)