Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Minun vahvuuteni

Tampere | Lielahden kirjasto

Minun vahvuuteni-valokuvausprojekti on osa Niemenrannan päiväkodin Haltijoiden pienryhmän osallisuuden vahvistamisen tavoitteellista työskentelyä sekä Tanja Koortin toiminnallista opinnäytetyötä.
Lapsen osallisuuden kokemus lähtee liikkeelle mahdollisuudesta osallistua ja vaikuttaa yhteisöihinsä ja oman elämänsä toimintaan ja sen sisältöön. Osallisuuden kokemuksien vahvistaminen on jokaisessa kehitysvaiheessa tärkeää, jotta lapsesta kasvaisi ehyt sekä itsenäisesti ajatteleva yksilö. Lapsen osallisuus on vuoropuhelua aikuisen ja lapsen välillä jossa molemmat antavat ja saavat sekä oppivat toisiltaan. Tämä vaatii aikuiselta luottamusta lapsen kykyihin ja ideoihin sekä rohkeutta heittäytyä yhdessä niiden vietäväksi.
Minun vahvuuteni valokuvausprojektilla haluttiin tuoda esiin jokaisen lapsen ainutlaatuisuutta sekä vahvuuksia. Lapset saivat itse suunnitella ja valmistaa kuvauksessa käytettävät taustat sekä oman kuvansa sisällön. Aikuiset pyrkivät projektissa toimimaan tasa-arvoisesti sekä rohkaisemaan lapsia toimijoina.
Valokuvausprojektimme onnistui tavoitteissaan. Lopputuloksena on upeita kuvia ihanista ja ainutlaatuisista lapsista. Lapsen ilmeistä ja puheista omakuvaa katsoessaan välittyi aito ylpeys, ihailu ja onnistumisen tunne. Projekti välittää myönteisyyttä ja yhteisöllistä henkeä, joka on syntynyt aikuisten ja lasten yhteistyön tuloksena.
Tervetuloa nauttimaan ja ihastelemaan Minun vahvuuteni- valokuvausprojektin aikaansaannoksia!
Taiteilija: Tanja Koort & Haltijoiden ryhmän lapset

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 15.5.–3.6.

  • ma klo 8–20
  • ti klo 8–20
  • ke klo 8–20
  • to klo 8–20
  • pe klo 8–20
  • la klo 9–16

Tapahtumapaikka: 

Lielahden kirjasto

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Lielahtikeskus, Antti Possin k

Postinumero: 

33400

Postitoimipaikka: 

Tampere

Puhelinnumero: 

040 800 7842

Sähköposti: 

kirjasto.lielahti@tampere.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Järjestäjä: