Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Vanessa Haynes

Tampere | Tampere-talo, Pieni sali

Kiistatta upea esiintyjä, sekä yksi Euroopan parhaista soul-vokalisteista Vanessa Haynes tuo Tampere taloon omaa tuotantoaan, sekä klassikoita mm. Incognito-yhtyeen tuotannosta.

Vanessa Haynes on lontoolainen laulaja ja lauluntekijä, joka on ollut yksi Incognito-yhtyeen naissolisteista jo 10 vuoden ajan. Incognito kuuluu maailman pisimpään koossa olleisiin ja arvostetuimpiin jazz-funk-yhtyeisiin. Incognito ja Vanessa ovat tallakin hetkella maailmankiertueella. Vanessa on kysytty esiintyjä myös niin sooloartistina, kuin esim Guy Barker Big Bandin solistina. Marraskuussa Vanessa esiintyy yhdessä Sealin kanssa solisteina Guy Barker Big Bandin Royal Albert Hallin konsertissa!

Tampere-talon konsertissa kuullaan Vanessan tuotantoa vuosien varrelta sekä uusia kappaleita kesällä 2018 julkaistulta uusimmalta albumilta. Suomalaismuusikko Kari Paavola on koonnut Vanessan ympärille upean brittilais-suomalaisen huippukokoonpanon!

Vanessa Haynes – Vocals, Composition, Piano
Tom o’Grady – Koskettimet (UK)
Markku Kanerva – Kitara
Heikki Laine – Basso
Kari Paavola – Rummut

Vanessan konsertti Tampere-talossa on ehdoton ”must see” kaikille soulista, funkista ja jazzista kiinnostuneille kuulijoille. Harvoin Suomessa kuullaan maailmanluokan laulajia suomalaismuusikoiden kanssa!

Konsertin kesto on noin 2 tuntia.

Konsertissa on väliaika.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 30.1.2018 klo 19

Tapahtumapaikka: 

Tampere-talo, Pieni sali

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Yliopistonkatu 55

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Liput 32 €,opiskelijat 29 €

Lipunmyyjät: 

Tampere-talon lipunmyynti

Puhelinnumero: 

0600 94500

Osoite: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600 900 900

Osoite: 

Järjestäjä: