Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Mirkka & Madrugada, Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Tampere | Tampereen Klubi

Balkan Meets Brazil After Party

Mirkka & Madrugada

Mirkka & Madrugada syntyi kesäisenä aamuyönä vuonna 2006, ja sen solistina toimii upeaääninen Mirkka Kivilehto. Bändin ominaissoundi perustuu brasilialaiselle forró-musiikille ja afrobrasilialaisille rytmeille, mutta siihen sekoittuu elementtejä myös rautalangasta, reggaesta ja suomalaisesta iskelmästä. Uransa varrella Mirkka & Madrugada on niittänyt mainetta energisillä esiintymisillään niin vallatuilla taloilla kuin Euroopan forró-festivaaleillakin. Konserttien ohjelmistossa vuorottelevat sielukkaat omat sävellykset ja omaperäiset tulkinnat brasilialaisista klassikoista.

Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Jaakko Laitinen & Väärä Raha kuuluu Maailmantango-festivaalin vakioesiintyjiin. Legendaarisilla Balkan-jatkoilla meno tuntuu yltyvän vuosi vuodelta yhä kuumemmaksi Jaakko Laitisen ja orkesterin tehdessä taikojaan. Tänä vuonna luvassa on jälleen yllätyksiä ja taatusti riehakasta menoa.

Dj't Borzin & Arabellum

Maineikas Club Balkan Fever!!! Helsinki tuo tällä kertaa huippu-dj:insä Borzinin ja Arabellumin Maailmantango-festivaalin kuumille jatkoille. Illan aikana nostetaan hiki pintaan Balkan-poljennon, mustalaismusiikin, klezmerin, swingin ja itämaisten rytmien säestyksellä.

Balkan Meets Brazil After Party Klubilla, Tullikamarilla la 16.9.
klo 22.30 Mirkka & Madrugada, klo 00.00 Jaakko Laitinen & Väärä Raha, Dj’t Borzin & Arabelluml. Liput 15 €, ennakkoon Tiketistä.

www.maailmantango.net
#maailmantango

Tapahtuma-ajat: 

  • la 16.9. klo 22

Tapahtumapaikka: 

Tampereen Klubi

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Tullikamarin aukio 2

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: