Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Maailmantango-festivaalin Päätösklubi

Tampere | Kulttuuritalo Telakka

Maailmantango-festivaalin Päätösklubi

Harmony Twisters

Harmony Twisters avaa Valtosen sisarusten perintöarkun ja yhdistää löytönsä tämän päivän folkahtavaan tarinankerrontaan. Esitys peilaakin kahden aikakauden laulu- ja laulunkirjoistustapaa. Lauluntekijät Kanerva, Laura Moisio ja Kielo Kärkkäinen esittävät oman tuotantonsa lisäksi Harmony Sisters -trion tutuksia tekemiä kappaleita. Taitavaa naistrioa komppaavat basisti Ville Rauhala ja kitaristi Lauri Myllymäki.

Duo Jaakko Laitinen & Harri Kuusijärvi

Väärästä Rahasta tuttu Jaakko Laitinen ja monien musiikkilajien parissa taituroinut haitarivirtuoosi Harri Kuusijärvi esittävät tekemiään uusia lauluja. Sanoituksista valtaosa on syntynyt Laitisen lukittauduttua yksin hotellihuoneeseen Münchenissä. Kuusijärvi puolestaan sai säveltämiseen kipinän varkaiden vietyä miltei hänen koko omaisuutensa Argentiinan Azulissa. Tangon rytmein laulut avaavat elämämme sipulia kuori kuorelta, mutta löytyykö lopulta mitään ydintä vai jääkö kuorijan käteen pelkkiä kyyneleitä?

Vastavirta-orkesteri

Vastavirta -orkesteri on järjestänyt vuosina 2014-16 biisintekoprojektin yhteistyössä Legioonateatterin ja Maailmantango-festivaalin kanssa. Kaihoa ja gangstaa -projektiin on kuulunut musiikkityöpajoja lähikirjastoissa ja avoin sanoitushaku. Orkesteri on valmistanut aiempina vuosina pajoista syntyneistä kappaleista konsertin festivaalin päätösklubille. Herkät ja rosoiset sanoitukset, soljuva svengi ja musiikin riemu päättävät pääohjelmiston tänäkin vuonna.

Päätösklubi su 17.9. klo 20.00-00.00
Kulttuuritalo Telakka
Liput 10 €
Ennakkoon Tiketistä ja Lippupisteestä

www.maailmantango.net
#maailmantango

Tapahtuma-ajat: 

  • su 17.9.2017 klo 20.00–ma 18.9.2017 klo 0.00

Tapahtumapaikka: 

Kulttuuritalo Telakka

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Tullikamarin aukio 3

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: