Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Goldies for Oldies – hyväntekeväisyyskonsertti vanhustyön hyväksi

Tampere | Tuomiokirkko

”Goldies for Oldies” – hyväntekeväisyyskonsertti vanhustyön hyväksi

Rock’n’roll, bluegrass ja gospel raikaa Tuomiokirkossa ystävänpäivänä 14.2.2018 klo 19 tamperelaisten vanhusten hyväksi. Nostalgiatähdet Jussi Syren & The Groundbreakers, Sweet Jeena and Her Sweethearts sekä Aron & Cool Company tarjoavat upean kattauksen menneiden vuosikymmenien sointuja, joista ei tunnetta ja menoa puutu!

Ennennäkemätön kokoonpano yhdistää voimansa tamperelaisten vanhusten hyväksi. Konsertin yhteistyökumppanina toimii Tampereen seurakuntien vapaaehtoisen vanhustyön keskus Mummon Kammari ja konsertissa kerätään kolehti nuorten työllistämiseksi vanhusten ulkoiluavuksi. Nytkin monta kymmentä tamperelaista vanhusta odottaa ystävää ja konsertin myötä tietoisuus tamperelaisten vanhusten avuntarpeesta lisääntynee. Nostalgiatähdet osoittavat, että vanhusten auttaminen voi tapahtua monin eri tavoin, ilo ja omat lahjat edellä!

Konsertin juontaa moottoripyöräkerho Sons of Abraham MCC:n Ari Santaharju. Konserttiin on vapaa pääsy ja ennen konsertin alkua, klo 18-19, on mahdollista kuulla Mummon Kammarin vapaaehtoisesta vanhustyöstä Tuomiokirkon aulassa. Seuraa myös Mummon Kammarin Facebook-sivua ja nettisivuja sekä esiintyjien nettisivuja matkan varrella.

Tervetuloa ”Goldies for Oldies”-hyväntekeväisyyskonserttiin ystävänpäivänä!

www.mummonkammari.fi FB: Mummon Kammari

www.syren.fi FB: Jussi Syren & The Groundbreakers

www.myspace.com/sweetjeenaandhersweethearts FB: Sweet Jeena and Her Sweethearts

www.aron.fi/ FB: Aron

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 14.2. klo 19–20.30

Tapahtumapaikka: 

Tuomiokirkko

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Tuomiokirkonkatu 3

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: