Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Amy Amy Amy - Amy Winehouse Tribuutti

Tampere | Tullikamarin Klubi

Amy Amy Amy!

Amy Winehouse (14.9.1983 – 23.7.2011) on kiistatta yksi aikamme lahjakkaimmista laulajista ja lauluntekijöistä. Winehousen valitettavan lyhyeksi jääneen levytysuran monet kappaleet ovat lähtöisin hänen omasta kynästään. Lontoolaistähti ei ehtinyt koskaan konsertoida Suomessa, mutta nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla yhden 2000-vuosikymmenen suurimmista vaikuttajista hittikappaleet livenä.

Amy Amy Amy –nimeä kantava minikiertue vierailee helmi-maaliskuun aikana Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Winehousen musiikkia tulkitaan konserteissa kahden laulusolistin ja 6-henkisen kotimaisen orkesterin voimin. Konserttikiertueen taiteellisena kokoonpanijana toimii kitaristi Tuomas Metsberg.

”Amy Winehousen livebändi oli aina silkkaa timanttia. Siihen tykästyin Amyn ohella välittömästi – livevedoissa sekoittui juuri sopivasti nykypäivä ja menneet ajat. Tiesin myös, että jos tällainen projekti tehdään, ensimmäisen puhelun otan Emilialle (Sisco), ja sitä kautta lähdetään liikkeelle. Emilia lähti mukaan kyselemättä siltä istumalta, ja ravintolakeikoista saamamme palaute on ollut erittäin hyvää – on siis aika kiva fiilis lähteä tekemään tätä vielä isommin ja muihinkin kaupunkeihin!”, Metsberg kertoo.

Amy Winehouse oli tumman ja matalan lauluäänensä lisäksi kuuluisa eri musiikkityylien taidokkaasta sekoittamisesta. Winehousen musiikissa yhdistyy vaikutteita niin jazzista, soulista, rhythm ’n’ bluesista kuin rock ’n’ rollistakin.
Vuonna 2003 ilmestynyt ensimmäinen studioalbumi ’Frank’ oli arvostelumenestys, jota seurasi peräti viisi Grammy –palkintoa voittanut vuonna 2006 julkaistu ’Back to Black’ -albumi, jota on myyty maailmanlaajuisesti yli kymmenen miljoonaa kappaletta. Valitettavasti menestysalbumi jäi soulfunkin kiistattoman kuningattaren viimeiseksi, hänen menehdyttyään alkoholimyrkytykseen vain 27-vuotiaana.
Hänen viimeiseksi levytetyksi kappaleekseen jäi vuonna 2011 levytetty duetto ’Body and Soul’ yhdessä legendaarisen Tony Bennettin kanssa.

Amy Amy Amy –kiertue:
Unna Kortehisto - Laulu
Emilia Sisco - Laulu (Finnish Blues Awards 2017 - Vuoden tulokas)
Jay Kortehisto - Pasuuna
Antti Snellman - Saksofoni
Thomas Rönnholm - Rummut
Lasse Sirkko - Basso
Antti Ikola - Piano
Tuomas Metsberg - Kitara

Showtime klo 19
Konsertin kesto on noin puolitoista tuntia ilman väliaikaa.
Tutustu lippuvalikoimaan TIKETTI: http://bit.ly/2CJ84wI

Tapahtuma-ajat: 

  • to 15.2. klo 19–21

Tapahtumapaikka: 

Tullikamarin Klubi

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Tullikamarin aukio 2

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: