Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Acoustic Blues Guitar Workshop by DR. Helander

Tampere | Sampolan kirjasto, tietotori

ACOUSTIC BLUES GUITAR WORKSHOP

Dr.Helanderin avoin bluesklinikka

BluesLovers ry:n ja Sampolan kirjaston yhteistyössä järjestämä Acoustic Blues Guitar Workshop on tapahtuma, jonka vetäjäksi on kutsuttu otsikon mukaisesti Suomen eturivin blues & roots-muusikoihin lukeutuva Ilkka ”Dr” Helander!

Tampereen Sampolan kirjastossa tarjoutuu keskiviikkona 18.4.18 mainio tilaisuus tutustua akustiseen blueskitaran soittoon. Kirjastossa esiintyvä huippukitaristi Ilkka ”Dr” Helander perehdyttää kuulijansa esittämänsä musiikin saloihin niin soitannollisin kuin kerronnallisin keinoin.

Kitaraworkshopissa Dr, Helander kertoo valaisevin esimerkein näkökohdista, jotka hän on kokenut tärkeäksi blueskitaran soitossa pitkän uransa varrella. Itseoppineena kitaristina pääpaino ei ole musiikin teoriassa, vaan käytännön kokemuksissa, oivalluksissa ja virheissäkin, joista oppiminen on sitä tehokkainta laatua. Välineenä on lähinnä akustinen kitara ja tietenkin laaja ja vaihteleva valikoima blueskappaleita: country bluesin materiaalia peltikitaroineen erikoisvireitä unohtamatta.

Dr. Helander hurahti bluesiin alunpitäen 60-luvun lopulla Jimi Hendrixin ja brittibluesin (John Mayall) innoittamana. Hän on jatkanut siitä lähtien bluestyötä kitaristina, laulajana ja lauluntekijänä. Dr. Helander on julkaissut viisi kokonaista albumia, joilla on runsaasti omia sävellyksiä ja sanoituksia. Uusin levy on parhaillaan valmistumassa. Levyt ovat saaneet erittäin hyviä arvosteluja niin Suomessa kuin ulkomailla.

Dr. Helander – laulu, kitarat

Tapahtumapaikka: Sampolan kirjasto, Sammonkatu 2, 33540 Tampere

Tapahtuma-aika: keskiviikko 18.4.18 klo 18.00

Vapaa pääsy!

Linkit:

http://jazzrytmit.com/wp/s8-levyarvostelut/c29-levyarvostelut/dr-helander/

The Cook´s All right https://tinyurl.com/y9vglxll

Trying So Hard To Forget https://tinyurl.com/ycfjghkk

---?
BluesLovers ry.

blueslovers.info@gmail.com
www.blueslovers.org
BluesLovers Facebook

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 18.4. klo 18–19.30

Tapahtumapaikka: 

Sampolan kirjasto, tietotori

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Sammonkatu 2

Postitoimipaikka: 

Tampere

Puhelinnumero: 

040 800 7816

Sähköposti: 

tietotori.sampola@tampere.fi

Tapahtuman lisätiedot: