Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Tuulahdus Ranskasta kesäiltaan harppu-musiikin sävelissä

Sastamala | Koskelan Museotorppa, Suodenniemi

Sydäntäkoskettava HARPPUMUSIIKKI-KONSERTTI

Tunnelmallinen kesäilta Raphaël Pinelin harppu-musiikin sävelissä idyllisessä maalaismiljöössä Koskelan museo-torpalla Suodenniemellä. Raphaël tuo omalla herkällä ja hauskalla tavallaan tuulahduksen Ranskasta, kelttiläisestä sekä ja muista eksoottisistakin maista kelttiläisellä harpulla. Ainutlaatuinen kokemus!

Koskelan torpan konsertissaan nyt saamme kuulla hänen viimeisimpiä sävellyksiään tänä vuonna julkaistusta NEEMA- cd:stä. Hän tulkitsee meille värikkäitä ja ainutlaatuisia inspiraatioita afrikkalais-kelttiläisistä musiikillisista seikkailuista kelttiläiselle harpulle, tin whistle huilulle ja bassolle. Raphaëlilla on taito tuoda meidät hetkessä kauniin musiikkinsa kautta sydämen iloon ja elämän suloisuuteen.

Ranskalainen Raphaël Pinel on luova ja intuitiivinen harpisti ja säveltäjä. Kelttiläistä harppua hän on soittanut 27 vuoden ajan. Raphaël on toiminut useita vuosia kansainvälisenä ammattimuusikkona konsertoiden mm. eri harppu- ja musiikkifestivaaleilla sekä luoden uusia sävellyksiä, tehden levytyksiä ja opettaen harpun soittoa.

Ilmaisemaan monipuolisia näkökulmiaan rikkaista musikaalisista ideoistaan ja improvisaatioistaan hän soittaa myös muita erikoisinstrumentteja, kuten concertinaa (pieni irlantilainen harmonikka) ja irlantilaista huilua (tin-whistle) ja yhdistää näitä eri soittimia värikkäästi looper efekti-pedaalilla.

Raphaëlin musiikin kauneus kutsuu omaan sydämeen ja yksinkertaisesti rentoutumaan tässä ja nyt.

Liput: 15 € / 12 €
Yhteydenotot/lippuvaraukset: 040 050 6550
devachintana@gmail.com
www.raphaelpinel.com

Tapahtuma-ajat: 

  • su 23.7. klo 16

Tapahtumapaikka: 

Koskelan Museotorppa, Suodenniemi

Sijaintikunta: 

Sastamala

Käyntiosoite: 

Onkinevantie/Torisevantie 350

Postinumero: 

38510

Postitoimipaikka: 

Sastamala

Tapahtuman lisätiedot: