Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Sastamala-messut

Sastamala | Vexve Areena

Järjestyksessä toiset Sastamala-messut järjestetään lauantaina 20. ja sunnuntaina 21. toukokuuta. Tapahtumapaikkana toimii Vexve Areena. Messujen ohjelmallisena teemana on asuminen ja vapaa-aika – tällä kertaa erityisesti ihmisen kehon ja mielen hyvinvointi sekä kodin ja pihan järjestys.

Messuilla esiintyvät sujuvamman arjen ja järjestyksen ammattilainen, ammattijärjestäjä Eveliina Lindell, muun muassa raakaruuan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta puhuva Karita Tykkä, Suomen kaunein koti -tuomarina tunnetuksi tullut sisustussuunnittelija Milla Alftan, suomalaisten kotien keittiöitä kaapannut keittiöpäällikkö Kari Aihinen sekä pihojen asiantuntija, maisemasuunnittelija Eva Wuite, matkailun omatoimimiehet Madventures Riku ja Tunna sekä luonnon ja kalastuksen puolesta puhuva Mikko ”Peltsi” Peltola. Messujen avajaisia keventää stand up –koomikko Riku Suokas ja messut juontaa Sastamalan oma Ilkka Nykänen. Lapsille on luvassa oma ohjelmakokonaisuutensa sunnuntaina kun lavalle nousevat lastenorkesteri Hääppöset sekä maaginen Taikuri Luttinen. Messuilla saatat törmätä myös Herra Hakkaraiseen sekä Tatuun ja Patuun.

Ohjelman lisäksi tapahtumassa pääsevät esille lähes 70 Sastamalasta ja seudulta olevaa yritystä ja muuta toimijaa, joiden tarjontaan ja palveluihin yleisö pääsee messupäivien aikana tutustumaan.

Liput 5 euroa / päivä, alle 16 v ilmaiseksi.

Messut järjestää Sastamalan kaupunki.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 20.5. klo 10–16
  • su 21.5. klo 10–16

Tapahtumapaikka: 

Vexve Areena

Sijaintikunta: 

Sastamala

Käyntiosoite: 

Ratakatu 5

Postinumero: 

38200

Postitoimipaikka: 

Sastamala

Tapahtuman lisätiedot: