Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Miniteatterikesä: Hugo Simbergin siivet

Mänttä-Vilppula | Serlachius-museo Gösta
Kuva: Snoopi Siren
Kuva: Snoopi Siren

Kymmenen vuotta täyttävä Grus Grus Teatteri esittää vielä kerran kiitetyn ja rakastetun esikoisnäytelmänsä Hugo Simbergin siivet. Näyttelijä Ville Majamaan ja ohjaaja Ville Kurjen yhteistyönä syntynyt näytelmä taidemaalari Hugo Simbergistä kiersi kotimaassa ja ulkomailla vuodesta 2007 vuoteen 2013.

Hugo Simbergin siivet on teatterin keinoja villisti hyödyntävä yhden miehen näytelmä, jossa heräävät henkiin sata vuotta sitten elänyt taiteilija ja hänen edelleen monia koskettavat maalauksensa.
Simbergille ominainen omituinen huumori lennättää taiteilijaa läpi aika-avaruuden. Tapahtumien keskiössä ovat aikoinaan kovia kiistoja aiheuttaneet Tampereen Tuomiokirkon maalaukset.

Tällä hetkellä Ville Majamaa työskentelee kiinnitettynä näyttelijänä Tampereen Teatterissa ja Ville Kurki johtaa kiitettyä ja omaperäistä Grus Grus Teatteria.

Esityksen kesto on noin 1 tunti, 10 minuuttia.

Liput 15 €, sisältää museoiden pääsymaksun.
Serlachius-museoissa esitettävien kolmen aikuisten esityksen (Niin kauas kuin omat siivet kantaa, Simbergin siivet ja Puupää) yhteishinta 35 €.

Lippuja myydään Serlachius-museo Göstassa. Lippujen ennakkovaraukset p. 040 166 3480 tai sales@serlachius.fi.

Tampereen Teatterikesän ja Serlachius-museoiden kanssa yhteistyössä tapahtuman toteuttavat ravintola Gösta, Mäntän Klubi ja Mänttä-Vilppulan kaupunki. Tapahtuman päätukija on Majaoja-säätiö.

Tapahtuma-ajat: 

  • su 19.11. klo 16.15

Tapahtumapaikka: 

Serlachius-museo Gösta

Sijaintikunta: 

Mänttä-Vilppula

Käyntiosoite: 

Joenniementie 47

Postitoimipaikka: 

Mänttä

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

15 €

Lipunmyyjät: 

Serlachius-museo Gösta

Puhelinnumero: 

040 166 3480, sales@serlachius.fi