Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Printemps – keväinen ruokatapahtuma ravintola Göstassa

Mänttä-Vilppula | Serlachius-museo Gösta

Ravintola Gösta ottaa varaslähdön kevääseen. Printemps – keväisen ruokatapahtuman teemana on ranskalainen kevät. Nautimme kulttuurista sekä hyvästä ruoasta ja juomasta.

Ravintola Gösta
klo 11–17 ravintolassa tarjolla mm. kolmen ruokalajin Printemps-kevätmenu 38 €.

Illallinen
Ravintola Gösta palvelee myös illallisaikaan klo 18 alkaen. Tarjolla kolmen tai viiden ruokalajin Printemps-menu (38 € / 52 €) sesongin parhaista herkuista. Illallisella asiakkaita viihdyttää Duo Cupids Five luoden keväistä tunnelmaa.

Kivijärvi-sali
Salissa esitetään Serlachius-museoissa syksyllä 2017 vierailleen huippukokki Michel Breasin elämästä ja perheestä kertova elokuva Step Up to the Plate. Elokuva on maksuton. Näytökset ovat 11.30, 13.30 ja 15.30. Salissa palvelee myös pientä, teemaan sopivaa syötävää tarjoava kahvio.

Kartanon viinitupa
Viinituvassa palvelee kuohuviinibaari, jossa voi nauttia maistelulasilisen kuohuvaa vaikka museokierroksen yhteydessä.

Lisätietoja ja pöytävaraukset:
Ravintola Gösta

+358 (0)40 708 5572
ravintola@ravintolagosta.fi
www.ravintolagosta.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • la 21.4.

Tapahtumapaikka: 

Serlachius-museo Gösta

Sijaintikunta: 

Mänttä-Vilppula

Käyntiosoite: 

Joenniementie 47

Postitoimipaikka: 

Mänttä

Tapahtuman lisätiedot:

Lipunmyyjät: 

Ravintola Gösta

Puhelinnumero: 

+358 (0)40 708 5572

Osoite: